Recept på dina villkor

Tryggt. Säkert. Kontrollerat.

ipad-image iphone-image

FRISQ Recept

En självklar recepttjänst

FRISQ Recept hjälper dig ta kontroll över din hälsa. Med FRISQ Recept kan du hantera läkemedelsbeställningar för hela familjen – och för dina husdjur.

Dina recept. Allt på ett och samma ställe.

FRISQ Recept hjälper dig med att samla dina och familjens recept på ett och samma ställe. FRISQ Recept är gratis för dig att använda, apoteksoberoende och du kan få dina apoteksvaror levererade direkt hem till dörren, när det passar dig.

Få koll på dina recept och hjälp dina nära och kära

Med FRISQ Recept har du alla recept på ett ställe, både aktuella och din recepthistorik. Du kan även, genom att registrera en fullmakt, beställa läkemedel till dina anhöriga – och till dina husdjur.

Handla från vilket apotek du vill

Vi samarbetar med apotek över hela landet och erbjuder leverans på det sätt som passar dig. Om du väljer att handla från Apotea, får du som FRISQ-medlem 10% rabatt på allt receptfritt i Apoteas sortiment, samt gratis budleverans i stora delar av landet.

Säkert, tryggt och för dig

Det är otroligt viktigt för oss att du ska känna dig trygg med att använda våra tjänster. Du loggar enkelt in med ditt personliga Bank-ID och varje moment i processen kräver ditt godkännande.

FRISQ Samarbeten

HjärtLungKollen

Tillsammans med Riksförbundet HjärtLung har FRISQ tagit fram appen HjärtLungKollen i syfte att underlätta vardagen för personer med hjärtsjukdom eller lungsjukdom. I appen får man tillgång till sina recept, sin journal, möjlighet att skapa läkemedelspåminnelser samt ta del av information från Riksförbundet HjärtLung.

FRISQ Samarbeten

Reumatiker

iphone-image

Appen Reumatiker är till för att hjälpa landets alla reumatiker att ta kontroll över sin hälsa genom att samla funktioner och information som är särskilt värdefull för reumatiker, på ett och samma ställe. FRISQ har utvecklat appen åt och i samarbete med Reumatikerförbundet, Sveriges största patientförening.

FRISQ Samarbeten

Astma & allergi

iphone-image

Tillsammans med patientorganisationen Astma- och Allergiförbundet, har FRISQ tagit fram appen Astma- och allergi. Appen riktar sig till landets tre miljoner astmatiker och allergiker. Varje gång man lägger en läkemedelsbeställning via appen, doneras en del av kostnaden till Astma- och Allergiförbundets forskningsfond. På så sätt kan man bidra till Astma- och allergiförbundets viktiga arbete att möjliggöra ett friskare liv för alla.

FRISQ Samarbeten

Blodcancerstödet

Appen Blodcancerstödet är utvecklad av FRISQ tillsammans med patientorganisationen Blodcancerförbundet och är en app för alla som drabbats av, eller har närstående som lever med blodcancer eller annan allvarlig blodsjukdom.