Om FRISQ

Vi på FRISQ brinner för att patienten och vårdteamet ska kunna arbeta gemensamt i framåtblickande vårdplaner. Vi är övertygade om att många patienter både vill och kan bli mer engagerade i sin vård. Därför utvecklar vi globalt skalbara digitala verktyg för att möjliggöra interaktiv kommunikation mellan de olika aktörerna i vårdkedjan.

Våra användarvänliga tjänster anpassade för läsplatta och mobil fungerar som ett stöd i vardagen för vårdpersonal samtidigt som patienter ges nya möjligheter att bli mer engagerade i sin egen vård. FRISQ:s lösningar är CE-märkta, bygger på internationella standarder och är diagnosoberoende.

I våra digitala vårdplaner kan patienten enkelt få information om sin behandling, sina läkemedel och sin vårdhistorik direkt i telefonen. Samtidigt får vårdteamet ett verktyg för patientens behandlingsplan och kan kommunicera effektivt inom teamet samt med patienten. På så sätt kan vårdpersonalen arbeta mer effektivt ihop, spara tid och säkerställa hög vårdkvalitet.

FRISQ har idag ett team på ca 25-30 personer med bakgrund inom alltifrån sjukvård, systemutveckling, verksamhetsutveckling och ekonomi.