Patrik Mattsson från VGR till FRISQ

9 Nov 2018

Intresset för vår digitala vårdplanslösning FRISQ Care är fortsatt stort, både från offentliga och privata vårdgivare. För att möta den stora efterfrågan från vården och utveckla nuvarande och framtida samarbeten rekryterar FRISQ nu Patrik Mattsson till rollen som Strategic Sales Manager.

Patrik kommer närmast från Västra Götalandsregionen där han arbetat som enhetschef inom vård och omsorg, e-hälsa och digitalisering.

Att med digitaliseringens möjligheter förbättra vården för invånarna och ge vårdens medarbetare nya verktyg för att kunna göra sitt viktiga arbete ännu bättre har varit min drivkraft i Västra Götalandsregionen. Med samma drivkraft tar jag mig nu an nya utmaningar hos FRISQ. Jag kommer att arbeta vidare med digitalisering inom vården men provar att göra det på ett annat sätt och med nya infallsvinklar, säger Patrik.

Martin Irding, vd på FRISQ, gläds åt det senaste tillskottet till organisationen.

Vi är naturligtvis väldigt glada över att få en så kunnig och kompetent medarbetare som Patrik. Det är få i landstingsvärlden som har så bred erfarenhet från både IT- och verksamhetssidan som Patrik har, och han kommer att komplettera vårt team på ett väldigt bra sätt. Patrik kommer att arbeta både mot landsting, partners (såsom journalsystemsleverantörer) och nationella aktörer vilket är väldigt värdefullt eftersom Frisq alltmer blir en självklar del av det svenska e-hälsoekosystemet.

Vi hälsar Patrik varmt välkommen till vårt team och ser fram emot att tillsammans arbeta vidare för att digitalisera vården och stärka patientens roll i den.