FRISQ på Vitalis och presentationen av Alliance for Innovative Care

29 Maj 2019

FRISQ deltog 21-23 maj på e-hälsomässan Vitalis i Göteborg. Bland annat presenterades det nya samarbetet Alliance for Innovative Care. 

21-23 maj har FRISQ deltagit på e-hälsomässan Vitalis i Göteborg – där man bland annat haft en egen monter som lockade många nyfikna besökare. Bemötandet från kunder och partners har varit positivt: FRISQs framåtblickande planer för vårdteam och patient är både unika och efterfrågade, och integrationer mot olika journalsystem en viktig del av framgången.

Som FRISQ tidigare kommunicerat är samarbeten med flera aktörer, särskilt olika journalsystemsleverantörer, en prioriterad och viktig del av bolagets strategi. På mässan presenterades ytterligare ett samarbete med CompuGroup Medical (CGM) med sitt initiativ Alliance for innovative care. Syftet med samarbetet är att gemensamt komplettera varandra i e-hälsans stora ekosystem. CGM har liknande samarbeten med Cambio, InterSystems och CGI. Tillsammans bidrar alla företag med komponenter till CGMs plattform och FRISQs bidrag är bland annat lösningar för att digitalisera patientflöden och vårdkontinuitet. Genom FRISQ Care möjliggörs effektivt genomförande av vårdprocesser, delaktighet för patienten och informationsutbyte mellan privata och offentliga vårdgivare.

Här kan du se hela presentationen.

Här kan du läsa mer om KOL-centrums framgångar med stöd av digitala lösningar.

Missade du Vitalis men är nyfiken på vilket värde och nytta din organisation kan ha av FRISQ Care? Kontakta oss på info@frisq.se så berättar vi mer!