FRISQ på Vitalis och presentationen av Alliance for Innovative Care

29 Maj 2019

FRISQ deltog 21-23 maj på e-hälsomässan Vitalis i Göteborg. Bland annat presenterades det nya samarbetet Alliance for Innovative Care. 

21-23 maj har FRISQ deltagit på e-hälsomässan Vitalis i Göteborg – där man bland annat haft en egen monter som lockade många nyfikna besökare. Bemötandet från kunder och partners har varit positivt: FRISQs framåtblickande planer för vårdteam och patient är både unika och efterfrågade, och integrationer mot olika journalsystem en viktig del av framgången.

Utöver FRISQs monter presenterades även samarbetet Alliance for Innovative Care. FRISQ har sedan tidigare berättat att samarbeten med andra aktörer i branschen, särskilt olika journalsystemsleverantörer, är en viktig del av strategin. Alliance for Innovative Care är ett samarbete mellan FRISQ, CompuGroup Medical (CGM), Cambio, InterSystems, och CGI för att gemensamt arbeta i e-hälsans ekosystem. Alla bidrar med komponenter till en gemensam plattform och FRISQs bidrag är bland annat lösningar för att digitalisera patientflöden och vårdkontinuitet. Genom FRISQ Care möjliggörs effektivt genomförande av vårdprocesser, delaktighet för patienten och informationsutbyte mellan privata och offentliga vårdgivare.

Här kan du se hela presentationen.

Här kan du läsa mer om KOL-centrums framgångar med stöd av digitala lösningar.

Missade du Vitalis men är nyfiken på vilket värde och nytta din organisation kan ha av FRISQ Care? Kontakta oss på info@frisq.se så berättar vi mer!